Karabükspor 2. yarı hazırlıklarına başladı

İkinci yarı ilk maçını deplasmanda Trabzonspor ile oynacak olan Kardemir Karabükspor, 2 haftalık kamp döneminden sonra kendi tesislerinde hazırlıklara başladı.

15 Ocak 2013 Salı 00:02 tarihinde eklendi, 2.491 kez okundu.

 

Hasan Doğan Tesisleri'nde Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan Kardemir D.Ç. Karabükspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, ligin ilk yarısındaki çıkış trendini, ikinci yarıda da sürdürmek istediğini, bunun için iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacı olduğunu belirtti.
 
İlk yarıyı kamuoyunun beklemediği ve sürpriz bir şekilde atak yaparak iyi bir yerde bitirdiklerini belirten Bakkal "Devre biterken 4-5 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. İki tane adam alma ve isteği ile kampa gittik. Lualua ve Mabiala'nın Afrika kupasına gitmesiyle savunma ve ön bölgede ihtiyacımız vardı. Bunu da Hakan Özmert ile bir nebze de olsa tamamladığımızı düşünüyorum. Savunmada açığımız var. Bir tane daha adam almayı çok istedim ama alamadık. Hala patinaj yapıp duruyorum. Savunmada sıkıntım var. İnşallah Trabzon maçına yetişir diye umut ediyorum. Shelton ve Juju sakat. Bunun için sezon sonuna kadar Ehiosun Ekigho ile anlaştık. Yönetime bu konuda teşekkür ediyorum. Bir tanede defans aldığımız zaman rahatlayacağımızı düşünüyorum. İkinci yarıya da aynı istek ve coşkuyla başlamak istiyorum." dedi. 
 
İYİ BİR DEFANS OYUNCUSUNA İHTİYACIM VAR
 
Kamp döneminin kendileri için verimli geçtiğini belirten Bakkal, "İyi çalıştık. Her türlü olaya göre iyi bir hazırlık geçirdik. Biraz eksikliğimiz var ama takım olarak kondisyon ve fizik olarak iyi bir noktadayız. Pazartesi gününden itibaren Trabzon maçının hazırlıklarına başladık. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Benim içim nasılsa dışında öyledir, gerçekleri konuşurum. Bizim savunmamız zayıf. Bunu geldiğimizden beri dile getiriyorum. Ama öyle ya da böyle bir tane savunma oyuncusu almamız lazım ve en kısa sürede gelmesi lazım. Yakaladığımız trendi kaybetmek istemiyorum. Gönüllere taht kuran ve oynadığımız oyunla gündeme geldik. Benim derdim onu aşağıya indirmemek. Tek çırpınışım o." dedi. 

CİHAN