Karabükspor hazırlıklara başladı

Kardemir Karabükspor 6 Ağustos da biten Slovenya kampından sonra 2 günlük izinden sonra bugün kendi evinde önümüzdeki Cumartesi günü oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayan Kırmızı Mavililer ligde iddialı.

09 Ağustos 2013 Cuma 23:58 tarihinde eklendi.



Oyuncularına güvendiğini takımda tek eksikliklerinin santrofor olduğunu bu mevkiye de oyuncu almak için çalıştıklarını belirten teknik direktör Tolunay Kafkas şunları söyledi: ”Santrafor olmazsa olmaz bir mevki. Yönetimimiz bunla ilgili yoğun bir çalışma yapıyor.

Sağ kanat oyuncusunu da yönetimle paylaşacağım. Genç oyuncularla çalışmayı seven bir hocayım. Aldığımız Furkan, Erkan Kaş ve Berkay'dan bu sene çok büyük bir performans bekliyorum. Elde mevcut bir kadromuz var ve onların üzerine doğru yabancı transferi yaptık. Benim derdim bir yerlerden bir yere gitmek değil. Burada uzun süre kalmak istiyorum.

Saha sonuçları sonucunda bir yerde bir yılda beş yılda durabilirsiniz maalesef. Taraftarlarımızdan isteğim sabırlı olursa bir süreç içinde bu takımı bir yerlere getiririm. Antrenörlerin stili var. Benim için olmazsa olmazlardan biri saha içi ve dışı bir disiplin sağlamak. Bunu kim olursa olsun sağlarım sağlayamazsam burada olmam.

Büyük iddialar konuşmak istemiyorum. Ama benim yapım bu. Hırslı bir insanım ve buraya da eşimle birlikte isteyerek geldim. Ben bu şehri bu takımı bir yere getirmek istiyorum. Onun için özellikle Slovenya kampında çok çalıştım. Bu hırsımı burada göreceksiniz. Bu hırs kimseye saygısızlık anlamında olmasın. Tamamen zararı olursa kendime olur başka birine zarar verecek hırs değil. Tutuğunu koparan ve hayatım boyunca da böyle olan bir adamım. Karabükspor'a severek geldim. Uzun süre mutlu günler yaşarız."

Kırmızı Mavililer 11 Ağustos Pazar günü saat 19.30 da Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda Ankaraspor ile bir hazırlık maçı yapacak.


CİHAN