"Karabükspor maçı zor alacak"

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Gökhan Gönül, Kardemir Karabükspor'la yapacakları maçın zor geçeceğini söyledi.

Karabükspor maçı zor alacak
29 Ağustos 2014 Cuma 16:55 tarihinde eklendi.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Bruno Alves, 2014-2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarında düzenlenen imza organizasyonunda taraftarlarla bir araya geldi. Gökhan Gönül ve Bruno Alves, taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı.

İmza töreni öncesi futbolcular, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yeni formalarla ilgili olarak Gökhan Gönül, "Bu sene slogan gibi oldu, en büyük sponsorumuz taraftarımız diye. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar. Aramızda daha iyi bir ilişki kuruyorlar ve takıma destek oluyorlar. Sponsorsuz formayı daha çok beğendim." diye konuştu.

Gökhan, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor maçı için de "Dün akşam sonuna kadar mücadele ettiler, yazık oldu. Karabükspor maçı, zor bir maç olacak. Çok uzun süredir stadımızda maç kaybetmiyoruz. Taraftarlarımızla daha bir bütün oluyoruz. Ama kazanan inşallah biz oluruz." ifadelerini kullandı.

Lig yarışı hakkında da konuşan Gökhan Gönül, şu ifadeleri kullandı: "4. yıldızı takmak için Fenerbahçe camiası olarak elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Önemli bir şampiyonluk. Bizimle birlikte 4. Yıldızı kovalayan takım kadar, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da yarışta olacağını düşünüyorum. Önemli takviyeler yapan Anadolu takımlarının da bu sene şampiyon olacak takımı belirleyecek takımlar olacağını düşünüyorum. 4. Yıldızı takan ve bunu ilk kez yapan takım olmayı istiyoruz."

"KİMSENİN ARKASINDAN İŞ ÇEVİRMEDİK"

Taraftarlara mesaj da yollayan tecrübeli futbolcu, "Son dönemde araya sıkıntılı insanlar girip yönetim, taraftar ve futbolcular arasında sıkıntı varmış gibi göstermek istiyorlar. Fenerbahçe’yi her zaman destekleyen taraftarımızdan istediğim, bu tarz insanları aramıza sokmasınlar ve kriz çıkmasına engel olsunlar. Basının da yazdıkları kamuoyu oluşturuyor. Yazdıklarınıza daha önem gösterirseniz, yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olacağız.

Taraftarımız bize destek olsunlar. Biz Fenerbahçe’nin başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Biz futbolcular arasında gruplaşma yok. Biz her zaman doğru-dürüst olduk, kimsenin arkasından iş çevirmedik. Sosyal medyadaki uydurma haberlere kulak asmasınlar. Birlik olmalıyız. 4. yıldız için bu sezona diri bir biçimde ve birlik olarak başlamalıyız. Biz taraftarımız olmadan bir hiçiz."

Bruno Alves ise "Bu sezonki yeni formalarımızı çok beğendim. Başarıda ve kulübün gelişmesi adına katkısı olacağını düşünüyorum. Bu gibi birlikteliklerin de iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu organizasyonlar taraftarla kulübü bir araya getirerek önemli katkılarda bulunuyorlar." şeklinde konuştu.

BRUNO ALVES: TAKIM OLARAK HAZIRIZ

Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili de Alves, "Tüm oyuncu kadrosunun teker teker çok iyi çalıştığını düşünüyorum. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. İlk maçımızda en iyiyi vermeye çalışarak maçımıza çıkacağız. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum." diye konuştu.

"BENİ YERİME OYNAYAN EN İYİSİNİ YAPACAK"

Sakatlığı ve hafta sonu oynanacak maçta forma giyemeyecek olmasıyla ilgili olarak da Alves, kendi yerine oynayacak takım arkadaşının en iyisini yapacağını söyledi.

Alves, sözlerini şöyle tamamladı: "Her zaman sahada en iyisini vermeye çalışan bir oyuncuyum. Sahada olmak isterdim ama benim yerimde oynayan arkadaşlarımın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyorum. Şampiyon olmak istiyoruz Fenerbahçe’nin hedeflerine uygun şekilde bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum."


CİHAN