Karabükspor'ta hazırlıklar devam ediyor

Kardemir Karabükspor deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını yağan kar altında yaptı.

11 Aralık 2013 Çarşamba 18:21 tarihinde eklendi.

İdmandan önce karla kaplı olan idman sahasını ise çalışanları, alt yapı hocaları ve gazeteciler birlikte temizledi.

Antremandan önce açıklama yapan teknik direktör Tolunay Kafkas önlerindeki Torku Konyaspor, Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarının birbirinden zorlu maçlar olduğunu belirterek, "Torku Konyaspor ve Sivasspor maçını dışarıda, Fenerbahçe maçını ise içeride oynayacağız. Bizim için 3 maç da zor." ifadelerini kullandı ve şöle devam etti:

"Toplayabileceğimiz maksimum puanı toplayıp ikinci yarıda yapacağımız transferler en azından korkulu rüya görmeyen ve geçiş dönemini atlatan bir Karabükspor istiyoruz. 3 maç kolay değil. Konya ve Sivas hava şartları çok ağır olan yerler. Biz de buna alışkınız. Öncelikle önümüzdeki Torku Konyaspor maçı ve daha sonraki kupa maçını düşünüyoruz.

Tam 18 kişilik kadromuz var. Hakan ve Lualua'nın sakatlıkları var. Önümüzdeki Torku Konyaspor maçına hazırlıklarımız devam ediyor. Futbol bir sonuç oyunu. Sonuç almadan önce de bu takım iyi oynuyordu. Oyun bazında bir sıkıntımız olmadı. Takımların inişleri çıkışları oluyor. 14 haftalık periyotta oyuncuların performansından memnunun. Tek sıkıntımız girdiğimiz pozisyonları gole çeviremiyoruz."

Kayserispor maçı sonrası yaptığı 'kaliteli takım değiliz' sözünün yanlış anlaşıldığını belirten Kafkas, "Kalitesiz derken, son vuruş becerisi gösteremiyoruz. Bunu daha öncede söylemiştim. Cımbızla kelimeleri alıp bir şey çıkarmanın anlamı yok. Birkaç tane içeri girebilen işi bilen top tutabilen, pas atan gol atabilen oyuncu istiyoruz. Oyun kalitemiz yükselecek. Takımın üstüne koyarak gitmesi için transfer yapacağız. Lig kolay değil ve takımlar çok yakın birbirine. Biz bu aradan sıyrılmak istiyoruz. Bu şehrin bu ligde yaşamasını istiyoruz." diye konuştu.

KARABÜK'TE BULUNMAKTAN MUTLU VE HUZURLUYUM

Karabük'ün kalbinde ayrı bir yeri olduğunu burada bulunmaktan mutlu ve huzurlu olduğunu söyeleyen Kafkas, "Kentte çok huzurluyum ve mutluyum. Hem ben hem eşim mutluyuz ve çok kolay alıştık. Benim hayatımın dörtte üçü gurbette geçti. İyi ki gelmişim." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Başladığımız işi bitirmeyi Allah nasip eder. Buradan gitsem bile her zaman kalbimde yer edecek bir yer burası. Duygularımı çok net ifade edebilen bir adamım ve pek fazla rol yapabilen biri değilim. Tersi de olsa söylerdim zaten. Sanki bu şehirle benim kimliğim uyuştu gibi. Bu yerlere gelene kadar ben acı çekerek geldim. Acı insanı olgunlaştırıyor. Onun için bir şeylerin kıymetini çok iyi biliyorum. Benim annem babam memurdu. Ben memur çocuğuydum, ama çok kolay bir hayatım olmadı."


CİHAN