Karabük'te Off-Road heyecanı

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde düzenlenen Off-Road yarışları heyecanlı geçti.

Karabükte Off-Road heyecanı
23 Kasım 2014 Pazar 19:02 tarihinde eklendi.
Karabük Off-Road Kulübü'nce Danaköy'de Mahalli 2'nci Ayak yarışları düzenlendi. 13 pilot, 9 kilometrelik parkuru 3 tur atarak yarıştı. Yaklaşık 500 yarışsever pilotların mücadelesini heyecanla izledi.
 
BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR
 
36 kapı numarasıyla yarışan Mehmet Vurulmuş ve Zeynel Doğuçam ikilisinin aracı etap sonu stopa 50 metre kala arıza yaptı. Kural gereği araçlarını yardım almadan finish çizgisine kadar birlikte itmek zorunda kalan Vurulmuş ve Doğuçam'ın azmi büyük alkış aldı. Yarış sonunda 2'nci oldukları açıklanan Vurulmuş ve Doğuçam ikilisi büyük sevinç yaşadı.
 
BABA OĞUL BİRLİKTE YARIŞTI
 
Safranbolu sanayisinde torna ve oto yıkama işi yapan 45 yaşındaki Halil Öztürk ve yardımcılığını yapan oğlu üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Mehmet Can Öztürk, 33 kapı numarası araçlarıyla birlikte yarıştı. Baba ve oğlu yarış sonunda 3'üncü oldu.
 
Halil Öztürk, bu sene yarışlarda yardımcılığını yaptığı oğlunun seneye kendisinden pilotluğu alacağını söyledi.
 
Karabük Üniversitesi Elektromekanik Taşıyıcılar Bölümü öğrencisi Mehmet Can Öztürk ise çocukluğunun arazi araçlarının üzerinde geçtiğini belirterek, "Yardımcı pilot olarak 2'nci senem. Bu yarışmada babamla en iyi performansı sağladığımızı düşünüyorum. Aracımızın gaz yiyişinde bir problem vardı. O yüzden birinciliği alamayacağız sanırım" dedi. 4 saat süren zorlu yarışmada Volkan Cömert ve İbrahim Eyi ikilisi birinci oldu.
 
Yarışlar bittiğinde içinde 2 kişinin bulunduğu kartal marka otomobilin parkurda gösteri yapmasını yarışseverler ilgiyle izledi.