Karabük'te trafik kazası: 7 yaralı

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde 3 kişinin bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı.

Karabükte trafik kazası: 7 yaralı
09 Kasım 2013 Cumartesi 00:00 tarihinde eklendi, 1.478 kez okundu.
Otomobilde sıkışanları kurtarmak için yola çıkan Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü aracı trafik ışıklarında minibüsle çarpıştı. Her iki kazada yaralanan 7 kişi hastanede tedaviye alındı.
 
Kaza, akşam saatlerinde Bulak Mencilis Mağarası mevkiinde meydana geldi. Ormanlık alanda alkol alan ve içinde 3 kişinin bulunduğu 78 Bm 981 plakalı otomobil şarampole yuvarlandı. 41 yaşındaki Ali Koray Özbayıcı, 19 yaşındaki İbrahim Aydın ve 36 yaşındaki Nursel Aydın otomobilde sıkıştı.

Kaza üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. 35 yaşındaki Serkan Çakmak'ın kullandığı 78 BF 190 plakalı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü aracı Bulak kavşağında kırmızı ışıkta geçtiği sırada 53 yaşındaki Ramazan Şahinoğlu idaresindeki 67 EY 158 plakalı minibüsle çarpıştı.

Yan yatan minibüsün sürücüsü Ramazan Şahinoğlu ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü aracında bulunan Serkan Çakmak, 19 yaşındaki Mustafa Özkan, 29 yaşındaki Vedat Koca kazada hafif şekilde yaralandı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alındı.
 
Şarampole yuvarlanan otomobildeki 3 kişi ise itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı. 3 kişi de Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Aracı kimin kullandığı tespit edilmeye çalışırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA