Karakol önünde bomba paniği

ÇAĞLAYAN'da, Polis Karakolu'nun önüne bırakılan şüpheli koli paketi fünye ile patlatıldı. Koli boş çıkarken, patlatılma sırasında olay yerinin yakınından geçen bir kadın kısa süreli baygınlık geçirdi.

Karakol önünde bomba paniği
29 Mayıs 2016 Pazar 22:41 tarihinde eklendi.
ÇAĞLAYAN'da, Polis Karakolu'nun önüne bırakılan şüpheli koli paketi fünye ile patlatıldı. Koli boş çıkarken, patlatılma sırasında olay yerinin yakınından geçen bir kadın kısa süreli baygınlık geçirdi. Polis ekipleri baygınlık geçiren kadına yardımcı olarak olay yerinden uzaklaştırdı.
 
Olay, saat 21.00 sıralarında Taşocağı Caddesi üzerinde meydana geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın yakınında bulunan Çağlayan Polis Merkezi önüne kimliği belirsiz 3 kişi tarafından üzeri bantlı karton bir koli bırakıldı. Durumu fark ederek çevre güvenliği alan polis ekipleri, olay yerine uzman ekip çağırdı. Koli paketinin bulunduğu alana gelen uzman ekipler hazırlık yaparak, koliye fünye yerleştirdi. Paket büyük bir gürültü ile patlatılırken, kutu boş çıktı.
 
PATLAMA SIRASINDA BİR KADIN BAYILDI
 
Bu arada, olay yerinin yakınından geçerken patlama sesini duyarak paniğe kapılan bir kadın baygınlık geçirdi.  Polis ekipleri baygınlık geçiren kadına yardımcı olarak olay yerinden uzaklaştırdı.