Karamehmet'in en büyük pişmanlığı

Bloomberg HT'nin haberine göre, Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet, televizyonlarını tamamen satmayacaklarını ortaklık düşüneceklerini belirtti

Karamehmetin en büyük pişmanlığı
10 Şubat 2012 Cuma 10:29 tarihinde eklendi, 2.100 kez okundu.

 

"MEDYAYA GİRMEK EN BÜYÜK HATAM OLDU"
Mehmet Emin Karamehmet basına girmenin kendisi için en büyük hata olduğunu belirterek "Sabah ve Atv için birkaç büyük grup talip" dedi.  
 
Gazete aldığınızda taraf gibi görünüyorsunuz diyen Mehmet Emin Karamehmet, "Birçok kuruluş televizyonlar için görüşüyor" dedi. 
 
"TURKCELL KESİNLİKLE TÜRK KALMALI!"
Turkcell'in kesinlikle Türk kalması gerektiğini belirten Karamehmet, "Turkcell bölgede başka şirketleri alabilir. Turkcell'de bazı satınalma fırsatlarını kaçırdık" dedi. 
 
Mehmet Emin Karamehmet, Afrika'da 17 ülkede lider olan bir GSM şirketi alacaklarını fakat ortakların buna engel olduğunu söyledi. 
 
"TÜRK EKONOMİSİ İÇİN 2012'NİN BAŞLARI SIKINTILI GEÇEBİLİR" 
Türkiye'nin en az yüzde 4 büyüyeceğini öngördüklerini belirten Mehmet Emin Karamehmet, "IMF daha azını söylüyor ama Türkiye'nin en az yüzde 4 büyüyeceğiniz öngörüyoruz. Merkez Bankası çok yerinde politikalarla yardımcı oluyor" dedi. Karamehmet, Türk ekonomisi için 2012 yılının başlarının sıkıntılı geçebileceğini söyledi. 

Habertürk