Karayolları işçilerinin kadro sevinci

Siirt'te karayollarında taşeron olarak çalışan işçiler, kadro almanın mutluluğunu yaşıyor

Karayolları işçilerinin kadro sevinci
03 Mayıs 2015 Pazar 13:15 tarihinde eklendi.
Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne bağlı 94. Siirt Şube Şefliğinde çalışan 42 taşeron işçi, yıllardır bekledikleri kadroyu aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. İşçiler, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti.
 
İşçilerden yedi çocuk babası Mehmet Zeki Pişkin (59), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 yıldır kadro alma hayali kurduğunu ifade ederek, "Beklediğimiz kadroyu aldık. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.
 
Cüneyt Keklik de 11 yıldır taşeron olarak çalıştığını ifade ederek, "Kadro aldığımız için çok mutluyuz. Başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bütün arkadaşlarımızla çok sevindik. Artık daha çok çalışacağız ve Başbakanımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz" diye konuştu.
 
- "Ailece çok sevindik"
 
10 yıldır kamyon şoförlüğü  yapan ve kadro müjdesini Ankara'daki Yol-İş Sendikası'nın toplantısında aldıklarını belirten Nusret Alkın, şunları söyledi:
 
"Ben ve diğer arkadaşlarım Ankara'ya giderek Başbakanımızın toplantısına katılmıştık. Bu müjdeyi orada aldık ve ailece çok sevindik. Başbakanımızdan Allah razı olsun. İnşallah arkadaşlarımızla beraber yollarımızı daha da düzgün bir şekilde yapacağız."
 
 Nejdet Erko da emeklerinin karşılığını kadro müjdesi ile aldıklarını belirtti.