Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayollarında durum
16 Şubat 2012 Perşembe 10:17 tarihinde eklendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Muğla-Kale yolunun 24-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri 13:00-17:00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
    
Artvin-Hopa-Sarp yolunun 34-35. kilometreleri arasında meydana gelen deniz tahribatı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
    
Akçaabat-Trabzon yolunun 43-54. kilometreleri arasındaki maraton yarışları nedeniyle 19 Şubat Pazar günü, saat 08:00'den itibaren (Eğitim Fakültesi Kavşağı-İmperial Kavşağı arası)koşu süresince bölünmüş yolun kuzey şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım Eğitim Fakültesi Kavşağı-Beşirli Kavşağı arası güney şeritten gidiş geliş, Beşirli Kavşağı İmperal Hastanesi Kavşağı arasında ise eski devlet yolundan sağlanacak.
    
Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi Köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14:00-16:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak.
    
Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14. kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13:00-15:00 saatleri arasında, Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.
    
Maçka-Torul-Gümüşhane yolunun 12-36. kilometreleri arasındaki Köstere-Mescitli kesimi yol yapım çalışmaları nedeniyle, Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08:00-19:00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.