Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayollarında durum
22 Ağustos 2012 Çarşamba 10:19 tarihinde eklendi.

 

Ankara-İstanbul Otoyolunun Düzce Kavşağı Mevkiinde enerji nakil hattı çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos'ta otoyol çift yönlü olarak 15'er dakikalık periyotlar halinde trafiğe kapatılacak. 
     
Bartın-Safranbolu yolunun 8-15. kilometreleri arasında 22 Ağustos'tan itibaren başlayacak asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 
     
Ramazan bayram nedeniyle mutlaka yapılması gereken yapım, bakım VE onarım dışında kalan ihaleli, emanet, püremanet gibi yol yapım, üst yapı sathi kaplama gibi çalışmalara 23 Ağustos'a kadar yol ara verildi. 
     
Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor. 
     
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak. 
   
 (Söke-Milas)Ayr.-Akbük-Didim yolunun 6-11 kilometrekleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak. 
     
Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında trafik akışı sağlanamayacak. 
     
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
     
Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkii arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkii arasındaki servis yolundan sağlanıyor. 
     
Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.