Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında durum
25 Eylül 2011 Pazar 08:41 tarihinde eklendi.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki duyuruya göre, İyidere-İkizdere yolunun 0-24. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlanacak. 
    
Ankara-Kırıkkale yolunun 11. kilometresindeki Lalahan Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, gidiş-geliş ve dönüşümlü olarak servis yolundan yapılacak. 
    
Anadolu Otoyolunun Gerede-Gümüşova kesimi Bolu Batı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasında bulunan Dağkent-2 Viyadüğü'ndeki derz yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacak. İstanbul yönünden gelen taşıt trafiği, Abant Kavşağı'ndan D-100 yoluna kontrollü yönlendirilecek. 
    
O-3 Otoyolu'nun 21. kilometresindeki Bahçeşehir-Esenyurt TEM ilave köprü ve bağlantı yolları yapım çalışmaları nedeniyle kuzey ve güney taşıma yollarında, sol şeritler kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. 
    
TEM Otoyolu'nun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle kuzey taşıma yolu (Ankara-İstanbul istikameti), 24.00- 07.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak ve ulaşım D-100 yolundan sağlanacak. 
    
O-2 Otoyolu'nun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Harp Akademileri Tüneli-Kavacık Kavşağı'nın orta refüjündeki direk yenileme çalışmaları nedeniyle saat 10.00'a kadar, bir şerit trafiğe kapatılacak ve ulaşım diğer şeritlerden yapılacak. 
    
Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13. kilometreleri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım, ağır tonajlı araçlar için Zonguldak-Devrek-Mengen, diğer araçlar için ise Üniversite Hastanesi güzergahından sağlanacak. 
    
Zonguldak-Devrek-Mengen yolu, 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında aralıklarla ulaşıma kapatılacak. 
    
Zonguldak-Ereğli yolu, 54-56. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak. 
    
Of-Çaykara-Bayburt yolu, 35-44. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak ve küçük tonajlı araçlar için trafik, Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak. 
    
Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım, 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü yapılacak.