Karayollarında son durum

İnegöl-Domaniç-Tavşanlı, Polatlı-Yunak, Eruh-Şırnak, Koyulhisar-Mesudiye, Divriği-Arapgir, Kangal-Divriği, Kangal-Gürün ve Şarkışla-Pınarbaşı, Beyşehir-Seydişehir, Hakkari-Şırnak, Aşkale-Bayburt, Dereli-Şebinkarahisar, Bozkır-Hadim, Hadim-Taşkent yolları, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Karayollarında son durum
19 Şubat 2012 Pazar 09:44 tarihinde eklendi, 1.666 kez okundu.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Muğla-Kale yolunun 24-42 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
    
TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 
    
Artvin-Hopa-Sarp yolunun 34-35 kilometreleri arasında meydana gelen deniz tahribatı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. 
    
Milas-Yatağan yolunun 4-19 kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Akçaabat-Trabzon yolunun 43-54 kilometreleri arasındaki Maraton yarışları nedeniyle saat 08.00'den itibaren (Eğitim Fakültesi Kavşağı-İmperial Kavşağı arası)koşu süresince bölünmüş yolun Kuzey şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım Eğitim Fakültesi Kavşağı-Beşirli Kavşağı-arası Güney şeritten gidiş geliş, Beşirli Kavşağı İmperal Hastanesi Kavşağı arasında ise eski devlet yolundan sağlanacak. 
    
Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15 kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi Köyü Mevkiinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanacak. 
    
Korkuteli-Antalya yolunun 16-19 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
İnegöl-Domaniç-Tavşanlı, Polatlı-Yunak, Eruh-Şırnak, Koyulhisar-Mesudiye, Divriği-Arapgir, Kangal-Divriği, Kangal-Gürün ve Şarkışla-Pınarbaşı, Beyşehir-Seydişehir, Hakkari-Şırnak, Aşkale-Bayburt, Dereli-Şebinkarahisar, Bozkır-Hadim, Hadim-Taşkent yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. 
    
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87 kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.