Karayollarında son durum

Şarkışla-Pınarbaşı, Divriği-Arapgir, İkizdere-İspir(Ovit dağı mevkii) yolları, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Karayollarında son durum
26 Şubat 2012 Pazar 09:54 tarihinde eklendi, 1.191 kez okundu.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 
    
Diyarbakır-Mardin yolunun Karacadağ Caddesi ile havaalanı yolunun kesiştiği kesimde hemzemin geçidi çalışmalarından dolayı ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak. 
    
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87 kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak. 
    
Yalova-Kocaeli yolunun 21-22 kilometreleri arasındaki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanacak. 
    
Alaca-Yozgat yolunun 3-4 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan yapılacak. 
    
Muğla-Kale yolunun 24-42 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
    
Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15 kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi Köyü mevkiinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor. 
    

Milas-Yatağan yolunun 4-19 kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkii, Boğayokuşu mevkii ve Karaltı mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14 kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi), Korkuteli-Antalya yolunun da 16-19 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.