Karayollarında son durum

Şarkışla-Pınarbaşı ve Ardahan-Şavşat yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.

Karayollarında son durum
11 Mart 2012 Pazar 09:36 tarihinde eklendi, 1.067 kez okundu.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 90-94 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Antalya-Kemer istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak. 
    
(Söke-Milas)Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Bulancak-Keşap, İyidere-Ardeşen ve Sürmene-Rize yollarının muhtelif kesimlerinde refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. 
    
Korkuteli-Antalya yolunun 16-19 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun 7-9 kilometreleri arasındaki (Talaytepe ile 500 Evler Kavşağı) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. 
    
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87 kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak. 
    
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanacak. 
    
Muğla-Kale yolunun 24-42 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
    
Milas-Yatağan yolunun 4-19 kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Cide-İnebolu yolunun 3-13 kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde yol gövdesinde meydana gelen oturma ve çatlamalar nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 
    
Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14 kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.