Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında son durum
08 Nisan 2012 Pazar 10:48 tarihinde eklendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Kırıkkale-Yozgat yolunun 33-47 kilometreleri arasındaki (İzettin köyü-Çelikli Köprülü Kavşağı) asfatlama ve alt geçit çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun diğer bölümünden servis yolu olarak sağlanıyor. 
    
Ankara Çevre Otoyolu ayr. Elmadağı-Ankara-Kırıkkale il sınırı yolunun 24-34. kilometreleri arasındaki Elmadağı Çaykur Kavşağı ile Kayadibi köyü hemzemin kavşağı mevkisinde onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolu olarak Kırıkkale-Ankara yönünde sağlanıyor. 
    
Sivas-Ulaş-Kangal yolunun 11-18. kilometreleri arasındaki Taşlıdere mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor. 
    
Anadolu otoyolunun Yeniçağa Kavşağı-Çaydurt Kavşağı kesiminde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor. 
    
(Söke-Milas)ayr.-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor. 
    
Muğla-Kale yolunun 24-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
    
Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
    
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.