Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında son durum
31 Temmuz 2011 Pazar 09:56 tarihinde eklendi.


    
Çanakkale-Ezine yolunun 9-13. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor. 
    
Balıkesir-Akhisar yolunun 6-13. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor. 
    
Bursa-Yalova yolunun 23-26. ve 60-69. kilometreleri arasındaki Bitümlü Sıcak Karışım çalışmaları nedeniyle 3-25 Ağustos tarihleri arasında şerit daraltması uygulaması yapılacak. 
    
TEM Otoyolunun Seyrantepe mevkisinde, Türktelekom Arena Stadı'nın önündeki yan yolda; Seyrantepe Kavşağı Yapım Çalışmaları kapsamında asfalt betonu aşınma tabakası imalatı yapılacağından, ulaşım Cendere Yolu ve Seyrantepe'deki mahalli yollardan sağlanacak. 
    
Anadolu Otoyolu Akıncı Gişeleri ile Kızılcahamam Kavşağı kesimi arasında 26 Ağustos'a kadar üst yapı yenileme çalışmaları yapılacağından ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek. 
    
Eskişehir-Seyitgazi yolunun 5-20, 34-42, 50-70 ve 90-95. kilometreleri arasında 10 Eylül 2011 tarihine kadar Asfalt Sathi Kaplama Onarımı yapılacağından ulaşım tek şeritten verilecek. 
    
Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Boludağı Tüneli kesiminde, aydınlatma lambalarının değiştirilmesi nedeniyle her iki yönde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak. 
    
Kelkit-Erzincan yolunun 35-40. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor. 
    
TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım 2011'e kadar asfaltlama çalışmaları nedeniyle kuzey taşıma yolunda hafta içi 22.00-07.00 arası, cumartesi günü 22.00'den pazar günü saat 11.00'e kadar, pazar saat 24.00 den pazartesi saat 07.00'ye kadar yol ulaşıma kapatılacak. Ulaşım güney yoldan gidiş geliş olarak veya D-100 yolundan sağlanacak. 
    
Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir-İncek Kavşağı kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Eskişehir-İncek istikameti 25 Ağustos'a kadar trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak verilecek. 
    
Hopa-Borçka yolunun 13-14. kilometrelerinde Cankurtaran Tüneli yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklı ve kontrollü olarak sağlanıyor. 
    
Ankara-Kırıkkale yolunun 11. kilometresindeki Lalahan Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım gidiş-geliş ve dönüşümlü olarak servis yolundan veriliyor. 
    
Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 31- 32. kilometreleri arasındaki Kargın Köprüsü'nde meydana gelen çökme nedeniyle Tirebolu istikameti ulaşıma kapatıldığından ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. 
    
Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak gerçekleştiriliyor. 
    
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor. 
    
TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı Kavşakları 22-73. kilometreleri ve Kınalı Bağlantı yolu 0-8. kilometreleri arasında 18 Temmuz-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. 
    
Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos'a kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek. 
    
Mekece-Bozüyük yolunun 73-74. kilometrelerinde yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak. 
    
Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı kesimi 7-12. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustos'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek. 
    
Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak verilecek. 
    
Ankara-Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak. 
    
Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı ayrımı kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması çalışması yapılacak. 
    
Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor. 
    
TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık 2011 tarihine kadar ve 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 
    
Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak. 
    
Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor. 
    
Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor. 
    
Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.