Kardemir Karabükspor 2-2 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Kardemir Karabükspor 2-2 Trabzonspor
15 Şubat 2014 Cumartesi 18:45 tarihinde eklendi, 1.447 kez okundu.
Mücadelenin ilk yarısını konuk Trabzonspor 1-0 önde tamamlarken ikinci yarıda atılan gollerle Kardemir Karabükspor 2-1 öne geçti. Ancak Emre Güral'ın 87. dakikada ikinci golüne engel olamadı ve müsabaka 2-2 berabere tamamlandı.
 
Bu sonuçla Kardemir Karabükspor puanını 34'e çıkarırken maç fazlasıyla 5. sırada kaldı. Konuk Trabzonspor ise ikinci yarının 4. maçında da kazanamazken 30 puanla ve maç fazlasıyla 9. sırada kaldı.
 
52. dakikada ev sahibi Kardemir Karabükspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada sol köşeden Erdem Özgenç'in kullandığı köşe atışında Murat Akça ceza sahasına gelen topa iyi yükseldi, kaleci Onur Kıvrak'ın da boşa çıkmasından yararlanarak meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1 - 1.
 
54. dakikada Kardemir Karabükspor öne geçti. Bu dakikada İlhan Parlak'ın sürüklediği atakta çaprnaz koşu yapan ve ceza sahasına giren Eneramo'nun önüne topu bıraktı. Bu oyuncu da Aykut Demir'e rağmen topu sürükledi, çapraza gitmesine ve açısını kaybetmesine rağmen yaptığı vuruşla topu direğin dibinden ağlara gönderdi: 2 - 1.
 
67. dakikada Kardemir Karabükspor'den İlhan Parlak'ın pasında Eneramo sağ çaprazdan ceza sahasına girdi, çaprazda olmasına rağmen sert vurdu, kaleci Onur Kıvrak sert gelen topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
 
87. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Bosingwa'nın pasında Olcan Adın topla buluştu, çizgiye taşıdığı topu geriye çıkardı. Kale sahası içinde topla buluşan Emre Güral plase bir vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı: 2 - 2. 
 
Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da başka gol getirmeyince 2-2 berabere tamamlandı.

CİHAN