Kardemir Karabükspor başkanı hakemlerden yakındı

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan takımın 8 haftada 3 kere 10 kişi kaldığını belirterek, "Fenerbahçe ve Galatasaray endeksli bir yapı var. Ne yapsan aşamıyorsun" dedi.

Kardemir Karabükspor başkanı hakemlerden yakındı
21 Ekim 2013 Pazartesi 21:05 tarihinde eklendi.

Mustafa Yolbulan, 2-1 yenildikleri Galatasaray maçında hakem kararlarını eleştirerek, "Sussam gönül razı değil, söylesem kar eylemez. Bu sözü Fuzuli söylemiş. Sanki Kardemir Karabükspor'un başına gelenleri ifade eder gibi. Sneijder'in füzesine sayfa sayfa methiye düzenler, ofsaytı satır aralarında bile dile getirmezler.

Hakan Özmert'e, Uğur'a anında çıkan sarı kartlar, Melo'ya ancak beşinci faulünde ve maçın son dakikalarında çıkar. Burak'a dokunmak değil, değmek suç zaten futbolumuzda. Her türlü temasta sürekli Galatasaray lehine kullanılan takdir hakları kimsenin dikkatini çekmez ama hakemin maçın bitiş düdüğünü ne an çaldığı günlerce konuşulur" dedi.Yolbulan, Fenerbahçe ve Galatasaray endeksli yapı olduğunu ifade ederek, "Ne yazık ki düzen böyle.

Fenerbahçe ve Galatasaray endeksli bir yapı var. Ne yapsan aşamıyorsun. Yerde yatanı tekmeleyen sarı dahi görmezken, Karabükspor 8 haftada 3 kere 10 kişi kalır maçların çok erken dakikalarında" diye konuştu.Karabükspor'un kuruluşundan bu yana futbolu yönetenlere sorun çıkarmadığını belirten Yolbulan, eleştirilerini şöyle sürdürdü: "Evet iyi oynadık. İyi mücadele ettik.

Gol yollarında sıkıntılarımız var. Futbol bir sonuç oyunu. İyi oynayana puan vermiyorlar. Hele mütevazi bir Anadolu takımıysan kendi şehrin dışında izleyen de yok seni. Herkes tabelacı. Ama iyi oynayan, iyi niyetli çalışan, arıza çıkarmayan kulüplere de yardımcı olunmuyor. Keser hep bir tarafı mı yontar?

Karabükspor kuruluşundan beri futbolu yönetenlere sorun çıkartmamış, hep fair playi ön plana çıkartmış, mütevazi bütçelerle olumlu işler yapmaya çalışmış bir kulüp olagelmiştir ve olmaya da devam edecektir. Yeter ki böyle yapıyoruz diye daha fazla cezalandırılmayalım."


DHA