Kardeşinin bakan olduğunu öğrenince !

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü'nün 65'inci hükümette Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olması hemşehrilerini sevindirdi.

Kardeşinin bakan olduğunu öğrenince !
24 Mayıs 2016 Salı 15:56 tarihinde eklendi, 1.054 kez okundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü'nün 65'inci hükümette Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olması hemşehrilerini sevindirdi.
 
AK Parti Milletvekili 54 yaşındaki Faruk Özlü'nün yeni kabinede Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görevlendirilmesi memleketi Düzce'de memnuniyetle karşılandı. 3'ü kız olmak üzere 5 kardeşten en büyüğü olan Faruk Özlü'nün Çilimli ilçesi Topçular Mahallesi'nde bahçe içerisinde iki katlı bir evde kızı Mürvet Çolak ile birlikte yaşayan 80 yaşındaki annesi Behiye Özlü, oğlunun bakan olmasının mutluluğunu yaşıyor. Topçular Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarda komşuları olan Özlü'nün bakan olmasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.
 
Oğlunun bakan olduğunu öğrenen Behiye Özlü mutlu olduğunu belirterek, "Evlatlarımın hepsinden çok memnunum. 3 kız iki erkek çocuğum var" dedi. Behiye Özlü, oğlunun bakan olmasının nasıl bir duygu olduğunun sorulmasına üzerine "İhtiyarlık halimle ne olduğunu bilmiyorum. Heyecanlı da değilim" dedi.
 
BAKANLIK HASRETİNİ GİDERDİ
 
Faruk Özlü'nün komşusu Ferhat Doğan'da mahalle komşusunun bakan olmasından dolayı mutlu ve sevinçli olduğunu ifade ederek, "Allah yolunu bahtını açık etsin. Mahallemizin insanı. Hafta sonları mahallemize gelip uğrar. Bakan olması bizler için sürpriz oldu. Böyle bir özlem vardı bu hasreti giderdi" diye konuştu.
 
BAŞKAN KELEŞ: DÜZCE HAK ETTİĞİ BAKANLIĞI BUGÜN ALDI
 
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise Faruk Özlü'nün seçimler öncesinden de bakan olabilecek kapasitede biri olabileceği yönünde görüş olduğunu belirterek şunları söyledi:
 
"Hepimiz kendisinin bakan olabilmesi için katkı sağladık. Bu hükümet de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görevlendirildi. İnanıyorum ki Düzce'nin birçok projesi birçok hizmeti sayın bakanımız sayesinde kente aktarılacaktır. Düzce birçok kentin önüne geçerek hak ettiği bakanlığı bugün almıştır. Çok mutluyuz, çok memnunuz. Düzce kazanmıştır. Düzce halkı, belediyesi, İl Özel İdaresi kazanmıştır. Düzce kamuoyu kazanmıştır. Düzce'nin lobi çalışmaları kazanmıştır. Bilinirliliği artmıştır, gururluyuz. Faruk bey hem Düzce için hem Türkiye ve dünya için bunu faydalı hizmetlere dönüştürecektir. Biz kendisine her konuda yardım etmeye hazırız."

DHA