Kardeşiyle yollarını ayırması pahalıya mal oldu!

Annesinin intihar girişiminin ardından modacı kardeşi Derya Açıkgöz ile yollarını ayıran Hadise, gardırobunu yenilemek için 500 bin lira harcadı.

Kardeşiyle yollarını ayırması pahalıya mal oldu!
26 Eylül 2018 Çarşamba 10:19 tarihinde eklendi.
Anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminin ardından ailesine rest çeken Hadise'ye bu hamlesi pahalıya patladı. İmaj danışmanı kardeşi Derya Açıkgöz'le yollarını ayıran popçu, gardırobunu yeniledi. Dünyaca ünlü markalardan alışveriş yapan şarkıcının 500 bin lira harcadığı söyleniyor.
 
GARDIROBUNU BAŞTAN DÜZDÜ
 
Para yüzünden ablası Hülya ve kardeşi Derya Açıkgöz'le arası açılan Hadise, artık tek başına çalışıyor. Açıkgöz Kardeşler ile özel yaşamında da görüşmeyi kesen ünlü popçu, imaj danışmanlığını üstlenen Derya Açıkgöz'le yollarını ayırınca gardırobunu yenilemek için düğmeye bastı. Bugüne kadar sahnede kardeşinin tasarımlarını giyen şarkıcı, gardırobunu sil baştan yeniledi.
 
 
 
500 BİN LİRA HARCADI
 
Saklambaç'ta yer alan habere göre; Hadise, ilk iş olarak da bu ayın başında bir davet için gittiği İtalya'da dünyaca ünlü mağazalardan yüklü bir alışveriş yaptı. İstanbul Nişantaşı'ndaki lüks bir mağazaya uğrayan 33 yaşındaki popçu; Valentino, Balmain ve Gucci gibi markalardan sahne ve jüri üyeliğini üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışması için gece kıyafetleri, çizme ve ayakkabı aldı. İmajını baştan aşağı yenileyen Hadise'nin İtalya ve İstanbul'daki alışverişi için 500 bin lira harcadığı konuşuluyor.