‘Kardeşlik türküleri’ Adanalıları duygulandırdı

Adana’da yaptıkları başarılı etkinliklerle dikkat çeken Çukurova Çağlayan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, son olarak üyelerine konferanslı, konserli bir sabah programı düzenledi.

Kardeşlik türküleri Adanalıları duygulandırdı
15 Şubat 2014 Cumartesi 12:16 tarihinde eklendi.

Şirin Park Otel’de Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte önce Uzman Dr. Dinçer Erdinç, ‘Şifanın şifresi’ konulu bir sunum yaptı.

Ardından saz ekibiyle birlikte sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Gökmen kardeşlik türkülerinin yanı sıra ‘Mektebin bacaları, Turnalara tutunda gel ve Gesi bağları’ gibi eserleri seslendirdi.

Dernek üyeleri zaman zaman Gökmen’in şarkılarıyla duygu dolu anlar yaşadı. Çukurova Çağlayan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sibel Acembekiroğlu, bugüne kadar birçok sosyal ve kültürel aktiviteyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Özellikle eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini belirten Acembekiroğlu, “Üyelerimizle birlikte stresten uzak bir gün geçirmek istedik. Bize bugün sunum ve şarkılarıyla moral veren konuklarımızı teşekkür ederiz. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecek.” dedi.


CİHAN