"Karımı bana göstermiyorlar"

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Metin Şentürk, Mayıs 2006'da Halis-Meziyet Kalkavan'ın kızları Fulya Kalkavan ile evlenmişti

Karımı bana göstermiyorlar
01 Mart 2012 Perşembe 15:30 tarihinde eklendi, 2.130 kez okundu.

 

Evliliğe karşı çıkan Kalkavan ailesi nikaha katılmamıştı. Troid kanseri olan Fulya Kalkavan 4 ay önce Metin Şentür'ü terk edip baba evine döndü.
 
Telefonlarını da değiştiren Fulya Kalkavan boşanma davası açıp "Metin'e çok şans verdim, ama artık yeter. Bir daha asla dönmem. Adını bile duymak istemiyorum" dedi. Fulya Kalkavan eşini neden terk ettiğini açıklamadı.
 
İDDİALAR ÇILDIRTTI
 
Metin Şentürk "Eşimi ailesi bana göstermiyor" diye isyan etti. Şentürk, "Evliliğinizin bitmesiyle ilgili 3 iddia var. İlki, aslında gözlerinizin yüzde 20 görebildiği. Bunu yıllar sonra öğrenen eşinizin sizden soğuması. İkincisi; Fulya Hanım'a sürekli şiddet uyguladığınız söylentisi. Üçüncüsü ise; Sizin sürekli içki içmeniz ve kötü alışkanlıklarınızın olduğu dedikodusu. Bunlar doğru mu?" sorusuna sinirlendi. Posta'nın haberine göre; "Hepsi yalan, hepsi iftira. Ayrılığın nedeni aile birliğinin bozulması" yanıtını verdi.