Karısının burnunu kesti!

31 yaşındaki Şuayip Ç., tarafından bıçakla burnu kesilen sağlık memuru, 28 yaşındaki İlkay Ç.'ye, kendi dokularından yeni bir burun yapılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı mağdur kadının tedavisiyle yakından ilgilenirken, saldırgan eşi de aranıyor.

Karısının burnunu kesti!
27 Haziran 2013 Perşembe 14:28 tarihinde eklendi.
Olay, dün Elbistan'ın Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Şuayip ve İlkay Ç. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur, Şuayip Ç., mutfaktan aldığı bıçakla Elbistan 112 Acil Komuta Merkezi'nde Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan eşi İlkay Ç.'nin burnunu uç kısmından kesti. Şuayip Ç., kaçarken, komşularının ihbarı üzerine sevk edilen sağlık görevlileri İlkay Ç.'yi, Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Polis, şüpheli Şuayip Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatırken, yaralı kadın daha ileri tetkik ve tedavi için ambulansla Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne getirildi.
 
BAKANLIK EL KOYDU
 
Hastanenin Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Servisi'nde tedavi altına alınan İlkay Ç.'nin, burnunun ön kısmının 2 santimetre kadar koptuğu saptandı. Kopan parçanın hastaneye getirilmediğini açıklayan hastane yetkilileri, serviste tedavi gören ve kontrol altında tutulan İlkay Ç.'nin birkaç estetik ve cerrahi operasyon geçireceğini, kendi dokularından yapılan burunun da ameliyatla hastaya nakledileceğini açıkladı. Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri de hastaneye gelerek yaralı kadının tedavisiyle yakından ilgilendi. Bakanlık görevlileri, yaralı kadın ve yakınları, gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi. Yaralı kadının bir süre daha hastanede kalacağı duyuruldu.
 
FACEBOOK PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ
 
Burnu kesilen İlkay Ç.'nin tedavisi sürerken, eşi Şuayip Ç.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki paylaşımları dikkat çekti. Eşi İlkay Ç. ile mutlu günlerindeki fotoğraflarını paylaşan Şuayip Ç.'nin eşine aşk dolu sözler yazdığı görüldü.

DHA