"Karizmayı çizdirdik"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, karizmayı çizdirdiklerini düşündüğünü söyleyerek, Eskişehirspor maçıyla galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Karizmayı çizdirdik
04 Mart 2013 Pazartesi 20:20 tarihinde eklendi.

 

Deplasmanda Orduspor'a yenilen Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına Çamlık ormanlarında koşu yaparak başladı.

Aldıkları sonuçlarla karizmayı çizdirdiklerini düşündüğünü söyleyen Mesut Bakkal, "Son haftalarda bizim böyle bir ortamda stres atmaya ihtiyacımız vardı.

Çok önemli bir Eskişehirspor maçına çıkacağız. Böyle maçları ben teknik direktörlük hayatım boyunca hep yaşadım, yaşıyorum. Sadece Karabükspor'un geldiği noktada aldığımız mağlubiyetlerle önceki edindiğimiz karizmayı çizdirdiğimizi düşünüyorum. Üzüntüm o yüzden. Yoksa takıma güvenim hep tam. Önümüzde içeride 6, dışarıda 4 olmak üzere 10 maç var. Oyuncularıma da söyledim, bu takım bu maçlardan en az 20 puan alabilecek ve sahamızdaki 6 maçı da kazanabilecek bir güçte" dedi. 
 
GALİBİYET SERİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUZ 
 
Orduspor maçında çok basit goller yediklerini ifade eden Bakkal, "Kazanmamız gereken bir maçtı. En azından bir puan alabilirdik. Ama futbolda bu hata da var. O maçtaki yürek yanmaları, maçtan sonraki soyunma odaları bundan sonraki haftalara yansıyacaktır.

Bundan önce bunu söylemiyordum. Bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, özellikle Eskişehirspor maçıyla galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Aradaki puan farkı daraldı. Herkes bunun bilincinde. Sadece kazanmaya odaklanacağız ve sahamızda kazanacağız. Sonra da yolumuza devam edeceğiz. Bundan başka da bir şüphe yok" diye konuştu.

DHA