Karmod ile Prefabrik e Yeni Olmak Yetmedi Artık Çok Farklılar

İnsanlar çağlar boyu yaşam alanlarında yenilikler aramakta ve de bu yenilikleri başarmaktadır.

Karmod ile Prefabrik e  Yeni Olmak Yetmedi Artık Çok Farklılar
27 Şubat 2015 Cuma 19:18 tarihinde eklendi.

Eski dönem mahalleler ile bahçe içi iki katlı evler yerlerini büyük büyük kimsenin birbirini tanımadığı mahalle gibi sitelere terk etti ve zaman geldi insanlar bahçe içi tek katlı evlere hasret kaldıklarını hissettiler.

Beğendikleri doğa ortamında arsa alıp üstüne prefabrik yapı yapınca ekleri eski kaybettikleri hayata dönüş yaptılar.Prefabrik yapılar çok değişik şekilde ve kullanıcının ihtiyacı ve talebine göre yapılmaktadır güvenli ve sağlıklı olan bu evlerde dış cephe de çok şık görünmektedir. Bir gün dünyada tüm yapılar prefabrik yapılacaktır. Sanki kocaman bir lego standı olacağız ama bu lego standında stil ve güzellikler bir arada olacaktır. Ev alma komşu al lafı artık seç prefabrik yapını senin güzel prefabrik yapıyı gören geliri yanına olur komşun diye değişecektir.

1986 yılından bu yana hizmet vermekte olan Karmod yatakhane, yemekhane, hastane ve buna benzer birçok yapıya imza atmıştır. Karmod 80 ülke 4 kıtada muhteşem yapılar yapmaktadır. Şantiye yapılarında dayanıklılık ve tasarımı bir arada kullanmaktadırlar.Estetik, ergonomi ve kalite bir araya gelip şahane yapılar olmuş size kalan da bu yapıları seve seve kullanmak.Modern tesisler ile dünya genelinde projeler üreten Karmod Türkiye’den sonra Asya, Afrika, Amerika, Ortadoğu ve Avrupa'ya 500 'ün üzerinde yapı yapmıştır. Irak’ın başkenti Bağdat ve Kut 'ta 1884 adet yapı yapılmıştır. Birçok yapının uzun ömürlü ve güvenli üretimini gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmektedir.

Yüksek teknoloji ile kaynaksız vidalı sistem ile estetik konfor ve kalite sizlerin de inkar edemeyeceğiniz süperliktedir.Konteyner ne işe yarar diye sakın düşünmeyin kentsel dönüşümde geçici taşındığınız evlere o çok sevdiğiniz mobilyalarınızı oradan oraya taşıyıp yıpratmak istemezsiniz tam da burada konteyner devreye girer sizin yeni evinize geçene kadar hangi süre ile isterseniz kiralayabilir ve eşyalarınız emniyette yeni evinize sizin ile beraber getirilir. İlk aldığınız gün gibi yepyeni bir şekilde size teslim edilir. Bu hizmet gerçekten tüm hanımların çok memnun kalacağı ideal bir hizmet olup; kiranızı da yeni evinizi yapan müteahhit öder.