Karmod Yapı’nın Prefabrik Ev Vizyonu

Prefabrik, konteynerve kabinkonusunda yıllardır müşterilerine özel çözümler üreten ve \% 100 müşteri memnuniyeti ile hareket eden karmod sahip olduğu vizyonu sayesinde başarı çıtasını her geçen gün yükseltmekte ve bunu doğaya, insana ve dünyaya bir katkı olarak değerlendirmektedir.

Karmod Yapının Prefabrik Ev Vizyonu
23 Mayıs 2015 Cumartesi 02:32 tarihinde eklendi, 2.031 kez okundu.

Prefabrik, konteynerve kabinkonusunda yıllardır müşterilerine özel çözümler üreten ve % 100 müşteri memnuniyeti ile hareket eden karmod sahip olduğu vizyonu sayesinde başarı çıtasını her geçen gün yükseltmekte ve bunu doğaya, insana ve dünyaya bir katkı olarak değerlendirmektedir. Karmod vizyonu ile konteyner, kabin ve prefabrik konusunda sektörde öncü olayı devam ettirmekte ve lokomotif olarak kabul görmektedir.

Peki, karmod vizyonları çerçevesinde neleri dikkate almaktadır?

Müşteri odaklı; Karmod ürünleri üretiminde müşteri odaklı bir çözüm geleneğini vizyonunun ilk kriteri olarak belirlemiştir. Karmod ile size özel üretimler ve tasarımlar bulabilirsiniz.

Estetik;Hayatta her üretim ve hizmetin estetik kaygılarla içeriden olması gereklidir. Karmod üretimlerinde estetik kaygıları ön planda tutarak insana doğaya ve çevreye uyumlu estetik tasarımları bir ilke haline getirmiştir.

Ergonomi; İnsana ait olan her üretimin ve hizmetin ergonomiye uygun olması gerekir. Ergonomi hayatta var olan her şeyin insan fiziğine ve biyolojisine uygun olması demektir. Karmod ürünlerinin üretiminde ergonomi vizyonun bir gereği olarak ele alınmakta ve tasarımlarda ergonomi göz önünde bulundurulmaktadır.

Dayanım; Bir üründen maksimum verim alınabilmesi için gerekli olan özelliklerden birisi de dayanımdır. Karmod prefabrik ürünleri oldukça dayanıklı ve sağlamdır.

Uzun ömürlülük; Her kurum işletme ve şahıs satın aldığı bir ürünün uzun ömürlü olmasını ve maksimum verimi uzun süre almasını ister. Karmod ürünleri son teknolojinin yanında kaliteli hammadde ve malzemelerle yapılmaktadır.

İstihdam; Karmod üretimlerinde fabrikalarda ve sahada yüzlerce çalışanı ile hem istihdama hem de ekonomiye büyük katkı sağlamaktadır.

İhracat; Karmod her yıl yaptığı milyonlarca dolarlık ihracatı ile ülkenin yıllık ihracat değerlerini desteklemektedir.

Sosyal sorumluluk; Karmod sosyal sorumluluk projesi kapsamında insana özgü tasarımları, doğaya uyumlu renkler ve ÇED raporlarına uygun imalatlar yapmaktadır. Bu da Karmod vizyonunun bir gereğidir.

Teknoloji; Teknoloji bugün ülkemizin bir gerçeğidir. Karmod ürünlerinde kullanılan son teknoloji aynı zamanda nakliye ve montaj konusunda da etkindir. Kurumsal imajı ile Karmod teknoloji ile iççice, üretimlerinde son derece etkin bir verimlilikle katkılar sunmaya devam etmektedir.