Karmod zor zamanlarda depremzedelere ilaç oluyor

Deprem bölgesinde yaşadığımız için her an büyük bir depreme hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Karmod zor zamanlarda depremzedelere ilaç oluyor
27 Şubat 2020 Perşembe 11:32 tarihinde eklendi, 1.375 kez okundu.

Deprem bölgesinde yaşadığımız için her an büyük bir depreme hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu hazırlıkların en temel adımları bir deprem çantası yapmak, deprem anında evin neresinde konumlanacağımızı önceden prova etmek ve olası bir ev yıkılması durumunda barınma ihtiyacının nasıl karşılanacağı konusunda tedbirler almak olarak ön plana çıkıyor.
 

20 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da yaşanan ve çok sayıda binanın çökmesiyle sonuçlanan büyük depremde de tecrübe edildiği üzere, böylesine büyük bir afetten sonra en fazla ihtiyaç duyulan şey barınma ihtiyacı olmaktadır. Kızılay ve AFAD öncülüğünde çadırların kurularak vatandaşların mağduriyeti giderilmeye çalışılsada, hiçbir zaman bir ev konforu bu şekilde sağlanamayacaktır. Kısa süreli olarak bu tür çadır hayatına insan alışabilmektedir fakat aylarca sürecek şekilde buralarda idareten yaşamak mümkün olmamaktadır. Bu tür zor zamanlarda Karmod firması tarafından üretilen konteyner yapıları depremzedeler için adeta ilaç görevi görmektedir.
 

İlk olarak 1986 yılında ticari faaliyetlerine başlayan Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri firması günümüze gelinceye kadar sayısız prefabrik konut ve konteyner yapımının altına imza atmıştır. Büyük bir üretim kapasitesine sahip olan Karmod afet sonrası acil barınma ünitesi kurulumu konusunda büyük bir deneyime sahiptir ve kısa sürede yüzlerce konteyner kurabilmektedir. Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok yerinde de prefabrik kurulum ihtiyaçlarını gerçekleştiren Karmod, Türkiye için zor zamanlarda büyük bir güvence olarak insanlara huzur vermektedir. Karmod tarafından yapılan konteyner modellerine ve diğer prefabrik evlere ilişkin bilgilere https://karmod.com adresinden ulaşabilirsiniz.