Karne günü kanlı kavga

Beykoz'daki bir okulda öğrenciler arasında çıkan kavgada 4'ü bıçakla, 1'i taş ve sopalarla 5 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları belirlenen bazı öğrenciler ise gözaltına alındı.

Karne günü kanlı kavga
24 Ocak 2014 Cuma 15:04 tarihinde eklendi, 1.933 kez okundu.

Olay öğle saatlerinde Çavuşbaşı'nda bulunan Beykoz Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddialara göre yarıyıl tatili nedeniyle karnelerin dağıtıldığı sırada meydana gelen öğrenci kavgasında kan aktı.

Yaklaşık 20 kişilik öğrenci grubu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan kavgada bıçaklar çekildi. Kavga sırasında birbirlerine sopa ve taşlarla da saldıran öğrencilerden 4 tanesi bıçakla biri de aldığı sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan Gökan B., Mücahit E., Şükrü A. ve Mustafa A. acil serviste tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kavgaya karıştıkları belirlenen bazı öğrencileri gözaltına aldı. Daha sonra yaralı öğrencilerin arkadaşları da Beykoz Devlet Hastanesi'ne gelerek destek olmaya çalıştı. Bazı öğrenciler hastane önünde birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Öğrenciler, arkadaşlarının sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Bu arada yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında gazetecilere getirilen kısıtlamaların bir benzeri de Beykoz Devlet Hastanesi'nde yaşandı. Üzerinde kamera ve fotoğraf makinesi bulunmayan gazeteciler hastaneye alınmadı. Güvenlik elemanları ile gazeteciler arasında yaşanan tartışmalar sırasında ilginç görüntüler yaşandı. Giriş kapısına dizilen güvenlik elemanları hiçbir gazetecinin hastaneye girmesine izin verilmeyeceğini, yönetimden amir aldıklarını söyledi. 


CİHAN