Karolin Fişekçi'den seksi pozlar

Ressam Karolin Fişekçi, Esquire Türkiye dergisine birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Karolin Fişekçiden seksi pozlar
01 Mayıs 2013 Çarşamba 10:10 tarihinde eklendi, 3.294 kez okundu.

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’la yaşadığı aşkla tanınan ve Türkiye gündemine bu aşkla oturan Karolin Fişekçi, Esquire Türkiye’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fişekçi’nin verdiği röportajda en dikkat çeken açıklaması ise ’"Ulaşılması zor, ama yaşaması keyifli bir kadınım" sözleri oldu.     
 

İşte o röportaj; 
 
"KREDİLER GELECEK"  
 
Sıra dışı bir kadın, çılgın ressam... Seni, genellikle, bu şekilde tanımlıyorlar. Aslında kimdir, Karolin Fişekçi?
 
"Çılgın" denince de benim aklıma; boyaları fırlatarak resim yapan, saçı  başı dağınık ya da değişik renkte; hayatı "nerede akşam orada sabah"  yaşayan bir imaj geliyor nedense. Kendim için, "çılgın" yerine "hafif  çatlak" demem daha doğru olur; çünkü genellikle, bu şekilde  tanımlıyorlar beni. Ancak şu da var ki; oldukça uyumlu ve hanım hanımcık  biriyim. İsteklerim, fikirlerim biraz farklıdır ve o hanım kız, bir  anda çatlak bir ressama dönüşebilir. Çok yönlü bir yapı, diyelim.    
 
 
"ORTA SINIF BURJUVA BİR AİLEDEN GELİYORUM"  
 
Nasıl bir aileden geliyorsun; ailenle ilişkilerin iyi midir?
Orta sınıf, burjuva ve çekirdek bir aile diyebilirim. Aile bireyleri,   birbirine son derece bağlıdır. Benden küçük bir erkek kardeşim var.  Beraberce yediğimiz akşam yemeklerinin, pazar kahvaltılarının önemi  büyüktür. Kardeşimle, gündemdeki olayları ve kültür-sanat üzerine çok  tartışır, konuşuruz. Özelimizi paylaşmayız. Küçükken çok şımartılmışım  ve oldukça yaramazmışım. Her zaman istediğim yönde, burnumun dikine  gitmişimdir ama tabii ailemi mümkün olduğunca üzmemeye çalışarak  yapmışımdır, bunu.   
 
Bir anda nasıl meşhur oldun?
2010 yılında açtığım kişisel sergim, basında geniş bir yer bulmuştu. O  sergi dolayısıyla, altı röportaj vermiştim ve sanatla ilgili kişiler,   beni tanıyordu diyebilirim. Fakat 2011 yılında başıma gelen malum olay  ya da tesadüften sonra, daha çok kişi tarafından tanınmaya başladım. Son  8-10 aydır, beni o olaydan bağımsız olarak tanıyan ve dolayısıyla sevip  takip eden de çoktur; eklemeden geçmeyeyim.
 
   
 
 "SANAT ÇEVRESİ TANIRKEN DAHA RAHATTIM"  
 
Yaşadığı ilişkilerin yanı sıra, yaptığı tablolar ile de gündeme gelen genç bir kadın olmak; hayatında neleri değiştirdi?
Beni sadece sanat çevresi ya da belli bir kesim tanırken, çok daha  rahattım. Ne yaptığımı anlayabiliyorlardı. Aramızdaki sohbetler, farklı  bir ortamda ve bağlamda oluyordu; çok daha entelektüel düzeyde. Ancak ne  zaman yaptığım işleri kitleler görmeye başladı, doğal olarak ne  yaptığım ve yapmak istediğim pek anlaşılmadı. Ne demişler, "Zaman, en  iyi ilaçtır." Doğrusu bana karşı olan ön yargılar, işlerimi biraz  olumsuz etkiledi, ama yapacak bir şey yok; ne olduysa, zamanla hepsi unutulacaktır.