Karşıayaka'da antrenör baba kulübede oğlu sahada

KARŞIYAKA'nın salı günü oynanacağı Giresunspor maçında takımın atrenörü Recep Umut, yeşil kırmızılı ekibin başarısı için kulübede oğlu Bartu Umut ise takımının puan alması için sahada ter dökecek.

Karşıayakada antrenör baba kulübede oğlu sahada
26 Nisan 2015 Pazar 13:56 tarihinde eklendi.
Karşıyaka'da uzun yıllar futbolcu ve değişik kademelerde antrenör olarak hizmet veren Recep Umut, geçen hafta Rıza Tuyuran'ın yardımcısı olarak yeniden yuvaya döndü. Recep Umut, Denizlispor deplasmanında apandisiti patladığı için ameliyat olan Tuyuran'ın yerine Giresunspor müsabakasında takımın başında sahaya çıkacak.
 
Can Erdem'i dalak büyümesi nedeniyle haftalardır oynatamayan Karşıyaka'da diğer hücum silahları Kahe, Juninho ve Ahmet Arı, cezalı duruma düşünce gözler gençlere çevrildi. Hafta sonunda Denizlispor randevusunda bu sezon ilk kez A takım kadrosuna alınıp 79'uncu dakikada Yenal'ın yerine oyuna giren antrenör Recep Umut'un oğlu Bartu'nun Giresunspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkacağı bildirildi.  21 yaşındaki Bartu, Ocak 2013'te profesyonel sözleşme imzaladı.
 
TUYURAN'JN DURUMU İYİ
 
Bu arada Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde dün apandisit ameliyatı olan Karşıyaka teknik direktörü Rıza Tuyuran'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Tuyuran'ın yarın taburcu olacağı, 1 hafta dinleneceği açıklandı. Sancıları geçen hafta başlayan Tuyuran'ın Denizli deplasmanından önce kamp yapılan otelde kustuğu ancak rahatsızlığını mide spazmına bağladığı öğrenildi. Yöneticilerin uyarısına rağmen ağrı kesici iğne vurularak maça çıkan Ruza Tuyuran mutlak bir ölümden döndü.
 
KARŞIYAKA KAHROLDU
 
PTT 1'inci Lig'de düşme hattındaki Denizlispor'a 2-0 yenilerek play off şansını zora sokan Karşıyaka'nın üzüntüsü, rakiplerin aldığı skorlarla arttı. Karşıyaka'nın rakiplerinden Şanlıurfaspor, Altınordu'ya 1-0 yenilirken, Albimo Alanyaspor ise Antalyaspor'la berabere kaldı. Son 5 hafta öncesi Karşıyaka 42, Albimo Alanyaspor 47, Şanlıurfaspor 46 puanda. Başkan Fatih Diniz, "Denizlispor yenilgisini hiç hesap etmemiştik. Oyuncular kafa olarak Denizli'ye gitmemiş" dedi. Karşıyaka'da mayıs ayındaki olağan kongre tarihinin yarın belirlenmesi bekleniyor.