"Karşılığı kupada göreceğiz"

U20 Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, hazırlıklarının karşılığını kupada göreceklerini söyledi.

12 Haziran 2013 Çarşamba 19:55 tarihinde eklendi.


Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'na hazırlanan U20 Milli Takımı, Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde başladığı kampın ikinci bölümüne İstanbul'daki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde devam ediyor.

U20 Milli Takım'ın sponsoru olan Ülker'in moral toplantısında bir araya gelen oyuncular ve teknik ekip basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. U20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Biliyorsunuz 9 gün Topuk Yaylası'nda kamp yaptık. Burada yapacağımız iki günlük kampın da ilk gününde beraberiz. Akşam ve yarında idmanlarımız var. Sonra bir hazırlık maçı yapıp Trabzon'a hareket edeceğiz. Sakat oyuncumuz yok ve çocuklar gayet iyi hazırlandılar. İnşallah bu hazırlığımızın semeresini kupada göreceğiz." şeklinde konuştu.

Cuma günü Paraguay ile oynayacakları karşılaşmada ise 93 doğumlu oyunculara yer vereceğini ifade eden Uçar, ikinci yarı ise çok oyuncu değiştirip oyuncuları yormayacağını söyledi. U20 Milli Takım kaptanı Artun Akçak'ın da taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Dünyada bulunan futbol federasyonları içerisinde en çok sponsoru kullanan bir federasyon olduklarını kaydeden Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Emre Alkin ise "Kıymetli gençlerimizi Dünya Şampiyonluğu'na uğurluyoruz. Kupa geldi ve şehir şehir gezdirdik. En son İstanbul'a gelecek ve sanırım da final İstanbul'da oynanacak. Ve inanıyorum ki sayenizde de İstanbul'da kalacak." diye konuştu.

U20 Milli Takımı'na sponsor olan Ülker adına konuşma yapan Yıldız Holding Başkan yardımcısı Ali Ülker re "Altı yıl içerisinde 250 bin genci yeşil sahalarda topla buluşturduk. Bunların içerisinde milli takıma kadar yükselen futbolcular var. Bu sene U20 Milli Takımı'na sponsor olduk. Bizim için milli bir gurur. Ülker olarak spor ve sporcunun yanında olamaya devam edeceğiz." dedi.

AVCI, MORAL İÇİN İDMANI İZLEDİ

Öte yandan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da oyunculara moral vermek için bugün gerçekleştirilen idmanı izledi.


CİHAN