Kars'ta uyuşturucu operasyonu

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, 6 aydır yürütülen iki ayrı soruşturmada toplam 6 kilogram esrar maddesi, 80 adet extacy hap ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan 10 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Karsta uyuşturucu operasyonu
14 Kasım 2013 Perşembe 18:40 tarihinde eklendi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bahse konu soruşturmaların tamamlanması adına Kars, Diyarbakır, İstanbul ve Tekirdağ illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 11 şüphelinin daha yakalanarak ifadelerine başvurulduğu, konu ile ilgili adli sürecin ise devam ettiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, kasım ayının ilk haftasında il merkezi, Sarıkamış ve Susuz ilçelerinde yapılan toplam 9 operasyonda ise 12 bin 667 paket kaçak sigara, 26 gram esrar, 1 adet extacy, 2’si ruhsatsız, 1’i kuru sıkı olmak üzere 3 adet silah, söz konusu silahlara ait 71 adet fişek ve 1 adet sahte çeki nele geçirildiği olaylarla ilgili olarak 19 şüpheliye işlem yapıldığı ve adli süreçlerin devam ettiği ifade edildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.


CİHAN