Kartal, Reina'yı çok üzmüş

Liverpool kalecisi Pepe Reina, Beşiktaş'a yenildikleri maçtan sonra yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.

Kartal, Reinayı çok üzmüş
11 Ekim 2011 Salı 15:04 tarihinde eklendi.

 

Liverpool’un İspanyol kalecisi Pepe Reina, ilginç bir anısını paylaştı. Reina, çalıştığı en iyi teknik direktörün Rafael Benitez olduğunu vurgularken, deneyimli teknik adamla yaşadığı en sert tartışmanın da bir Beşiktaş maçı sonrası gerçekleştiğini anlattı.
 
Daily Mirror gazetesinde seri olarak yayınlanan "Pepe" adlı otobiyografisinde konuyu dile getiren Reina, 2007 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında İnönü Stadyumu’nda Beşiktaş’a 2-1 yenildikleri maçtan sonra bira içmek istediğini fakat engelle karşılaştığını anlattı. 29 yaşındaki futbolcu olayı şöyle özetledi:
 
 “Beşiktaş’a 2-1 mağlup olduk, iyi de oynamamıştık. Bir bira içmek istedim. Bir barda kola içmektense bira içmenin daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm için bence sorun olacak bir şey değildi. Fakat barmen yanıma gelerek ‘Kulüp doktoru ve teknik direktörünüz bira içmemeniz gerektiğini söylediler’ dedi. Rafa’ya neler olup bittiğini sorunca, bira içmemin yasak olduğunu söyledi. Tam anlamıyla burnumdan soluyordum. Çantamı topladım, akşam yemeğini bile yemeden odama çıktım. O denli kızgındım yani.”
 
(Medyaspor)