Kartal Aydın'ın peşinde!

Beşiktaş, sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacak Aydın Yılmaz’a kanca attı.

Kartal Aydının peşinde!
29 Mart 2013 Cuma 10:26 tarihinde eklendi, 1.015 kez okundu.

 

Sezon sonuna yaklaşıldıkça Beşiktaş’ın transfer hamleleri de bir bir gün yüzüne çıkıyor. Bu sezon kadro darlığından oldukça çeken siyah-beyazlı kulübün sadece ilk 11’i değil kulübeyi de güçlendirmek için çalışmalar yaptığı biliniyordu. Bu arayışların sonunda gündeme sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş, Galatasaray’la sözleşmesi sezon sonu sona erecek Aydın Yılmaz için devreye girdi.
 
HEM TECRÜBELİ HEM YERLİ
 
Her iki kanatta da oynayabilen, Süper Lig ve büyük takım tecrübesi bulunan yerli bir oyuncu arayan siyah-beyazlılar 25 yaşındaki Aydın’da karar kıldı. Aydın Yılmaz’ın temsilcisi Ahmet Bulut ile temasa geçen siyah-beyazlı kurmaylar ilgilerini dile getirdiler. Tecrübeli menajer ise Aydın’ın zorlu sezona odaklandığını kaydederek Beşiktaş ile sezon sonu görüşeceklerini belirtti. Ancak edinilen bilgilere göre Galatasaray’dan yeni sözleşme önerisi almayan tecrübeli futbolcu da siyah-beyazlılar ile anlaşmaya oldukça sıcak bakıyor.
 
BEŞİKTAŞ’A GOLÜ VAR
 
2001’de girdiği Galatasaray altyapısından 2005’te A takıma yükselen Aydın Yılmaz, farklı kulüplere kiralansa da 12 senedir sarı-kırmızılı forma için ter döküyor. Ay-Yıldızlı takımın hemen hemen her kategorisinde forma giyen 25 yaşındaki futbolcu A Milli Takım’da ise bir kez forma giydi. Cimbom’da adı ‘Süper Yedek’e çıkan tecrübeli kanat oyuncusu Süper Lig’deki kaydettiği 4 golün birini de siyah-beyazlı ağlara göndermişti. Geçtiğimiz sezon Süper Final’de G.Saray’ın Beşiktaş’ı İnönü’de 2-0 yendiği maçta skoru belirleyen golü kaydeden Aydın, bu sezon da Braga deplasmanında Galatasaray’a galibiyeti getiren sayıyı ağlara göndermişti.
 
Ersoy ÖZDEM / AMK