Kartal emin ellerde

Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor'u 3-0 ile geçen Beşiktaş'ta İskoç kaleci Allan McGregor, performansıyla camiaya güven verdi.

Kartal emin ellerde
18 Eylül 2012 Salı 11:44 tarihinde eklendi.

 

Sezon başında İskoçya’nın Glasgow Rangers takımından transfer edilen tecrübeli file bekçisi ligin ilk iki haftasında forma giymezken, 3. ve 4. haftalarda takımdaki yerini aldı. Beşiktaş, ligin ilk iki haftasında kalesini rakip oyunculara kapatamazken, McGregor’un görev aldığı karşılaşmalarda ise daha başarılı savunma yaptı ve gol yemedi.
 
Cenk Gönen 4 gol yedi
Siyah-beyazlı ekip, Cenk Gönen’in oynadığı maçlarda kalesinde 4 gol gördü.
Spor Toto Süper Lig’de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray ile oynanan karşılaşmalarda ilk 11’de sahaya çıkan Cenk, rakip oyuncuları engelleyemedi ve 4 gol yedi.
 
McGregor savunmayı toparladı
Beşiktaş’ta son 2 haftada ise Allan McGregor kalede görev aldı.
Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle ilk iki maçta oynayamayan ve bu sezonki ilk maçına Kardemir Karabükspor karşısında çıkan İskoç kaleci, Sanica Boru Elağızspor karşısında da başarılı bir performans sergiledi.
 
Ligde Savunmasında uzun süredir sıkıntı yaşayan "Kara kartallar", tecrübeli file bekçisinin kalede olduğu bu iki maçı gol yemeyerek tamamladı. Allan McGregor, özellikle Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasında Tum’un karşı karşıya kaldığı pozisyonda başarılı bir kurtarış yaparak kalesini gole kapadı. Ligin ilk iki haftasında 4 gol yiyen Beşiktaş’ta McGregor, iki 90 dakikayı da gol yemeyerek tamamlama başarısı gösterdi.