Kartal için ekibi hazır!

Beşiktaş'ın 1 numaralı hoca adayı Slaven Bilic'le anlaşma sağlanırsa, Kara Kartal'ın eski file bekçisi Marijan Mrmiç de kulübe geri dönecek

Kartal için ekibi hazır!
25 Nisan 2012 Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi.

 

Üst üste alınan kötü sonuçlar üzerine, yeni sezonda yeni bir hocayla çalışmanın hesaplarını yapan Beşiktaş Yönetimi, Hırvatistan Milli Takımı’nın hocası Slaven Bilic’i gündemine almıştı.

Genç hocayla anlaşma sağlaması beklenen Siyah-Beyazlılar, bir aksilik çıkmazsa eski bir dostla da tekrar çalışacak. Hırvatistan Milli Takımı’nın kaleci antrenörlüğünü yapan Marijan Mrmiç, Slaven Bilic’in Beşiktaş’ın başına geçmesi halinde, genç çalıştırıcının teknik kadrosunda yer alacak. Ayrıca takımı fiziksel açıdan iyi hazırladığı düşünülen yardımcı antrenör Roland Koch’un da Bilic’in ekibinde yer alması ihtimaller dahilinde.
 
Havutçu kalabilir!
 
Fanatik’in haberine göre; şu anda Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevini üstlenen Tayfur Havutçu’nun ise futbolun patronu olarak kalması düşünülüyor. Camianın sevdiği ve destek verdiği Havutçu’yla CEO olarak çalışmak isteyen yeni Başkan Fikret Orman’ın, bu konuyla ilgili son kararını önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi. Yönetimde de bu yönde bir düşüncenin hakim olduğu gelen haberler arasında.