Kartal rakibini "yedi" bitirdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Spor Toto 2. Beyaz Grup takımlarından Kırklarelispor ile yaptığı hazırlık maçını 7-1 kazandı.

Kartal rakibini yedi bitirdi
01 Ağustos 2012 Çarşamba 20:30 tarihinde eklendi, 1.126 kez okundu.

Maç öncesi Kırklarelispor Başkanı Volan Can, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a çiçek verdi. 

     
Kırklareli Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmada Beşiktaş, ilk golü 26. dakikada Julien Escude ile buldu ve 1-0 öne geçti. 
     
Beşiktaş ikinci yarı 53. dakikada Olcay Şahan, 67. dakikada Tomas Sivok ve 71. dakikada Almedia'nın gölüyle 4-0'lık skora ulaştı. 
     
Kırklarelispor'dan Sezer Gülen, 72. dakikada attığı golle skou 4-1'e getirdi. 
     
Kırklarelispor'un golünün ardından, Beşiktaşlı Olcay Şahan 77. dakikada kendisinin ikinci ve takımının beşinci golünü attı: 5-1. 
     
Siyah-Beyazlı ekipten Almedia 83. dakikada kendisinin ikinci, takımının altıncı gole ulaşmasını gole ulaşmasını sağladı. 
     
Beşiktaşlı futbolcu Mertcan Aktaş, 89. dakikada maçta skoru belirleyen golü attı: 7-1. 
     
Samet Aybaba
    
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçtan sonra yaptığı açıklamada, hazırlık maçı olmasına rağmen başarılı bir oyun sergilediklerini söyledi. 
     
Aybaba, hazırlık maçlarını sosyal etkinlik olarak düzenlediklerini, ilk olarak Van'a gitmeyi planladıklarını ancak oradaki saha koşulları uygun olmadığından Trakya bölgesine geldiklerini ifade etti. 
     
Trakya'daki Beşiktaşlılar ile buluşmaktan keyif aldıklarını belirten Aybaba, ''Trakya'daki Beşiktaşlılara teşekkür ediyoruz. Daha sonra İzmir'de ve güneyde Adana'da hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımın durumu da gün geçtikçe iyiye gidiyor. Bir şeyleri planlıyoruz. Planladıklarımızı da uygulamaya koyuyoruz. Eksiklerimiz var ancak iyiye doğru mücadeleci bir takım oluşturmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.