Kartal, Vodafone’u göğsünde taşıyacak

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden 15 yıl süreli Vodafone Arena isim sponsorluğunun yanı sıra 2014-15 futbol sezonundan başlayarak 5 yıl süreyle futbol takımının ana sporluğunu da üstleniyor.

Kartal, Vodafoneu göğsünde taşıyacak
23 Temmuz 2014 Çarşamba 11:15 tarihinde eklendi.
Beşiktaş taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone sponsorluğundaki yeni formalar, siyah beyazlı takımın kamp yaptığı İngiltere’nin Manchester şehrinde 23 Temmuz günü FC Mainz ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, üst düzey yöneticileri, Futbol A Takımı ile Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk’un katılımıyla düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.
 
Vodafone Türkiye – BJK sponsorluk ortaklığı kapsamında 5 yıl süreli forma sponsorluğunun değeri ise 29 milyon dolar olarak açıklandı. 
 
Vodafone logosu, 2014-15 futbol sezonunda Beşiktaş formalarındaki yerini alacak. Takım, yeni formalarını ilk kez 29 Temmuz’da Feyenoord ile Hollanda’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında giyecek.