Kartal, yıldızından vaz mı geçiyor?

Beşiktaş'ta bu yıl kiralık olarak oynayan Gökhan Töre'nin satın alma opsiyonu 3 gün sonra bitiyor.

Kartal, yıldızından vaz mı geçiyor?
27 Mayıs 2014 Salı 16:08 tarihinde eklendi.
Gurbetçi futbolcu, siyah beyazlıların kalan 3 gün içinde opsiyonunu kullanmaması ve resmi bir adım atmaması durumunda kendisine gelen diğer teklifleri değerlendirmeye başlayacak. Beşiktaş Yönetimi, bugüne kadar Töre'nin kendisi ve menajeri ile yaptığı görüşmelerde bir sonuca ulaşamadığı için Rubin Kazan ile resmi bir temasa geçmedi.
 
RUBİN KAZAN, GÖKHAN TÖRE'DEN PARA KAZANMAK AMACINDA
 
Genç futbolcunun 7.5 milyon Euro olan bonservis bedelini çok fazla bulan Beşiktaş'ın 'yeniden kiralama yoluna gitmek istediği' duyumunu alan Rubin Kazan yetkilileri medyaya bu seçeneği kabul etmeyeceklerini açıkladılar. Gökhan'ı kiralık değil bonservisi ile satacaklarını söyleyen Rubin Kazan CEO'sunun 'Gökhan için Türkiye'den 6.5 milyon Euro'luk teklifler var' sözleri bile siyah beyazlı yönetimi henüz harekete geçirmedi.
 
FİKRET ORMAN TRANSFER BÜTÇESİNİN YARISINI GÖKHAN TÖRE'YE VERMEK İSTEMİYOR
 
Beşiktaş'tan Cenk Tosun'un istediği ücreti örnek göstererek %100'e yakın zam isteyen Töre'nin, pazarlık masasındaki bu tavırlarından hoşnut olmayan başkan Fikret Orman'ın ,'10-11 milyon Euro olarak belirlediğimiz transfer bütçesinin yarısını Gökhan'a harcamamız imkansız' dediği öğrenildi.
 
Töre'nin maliyetinin daha önce yapılan planlamaların çok çok üstünde olması Beşiktaş yönetimini transfer için para+takas seçeneklerinin olduğu Olcan, Burhan Eşer, Sefa gibi oyunculara öncelik vermeye sevk etmiş durumda.

DHA