Kartal'da feci kaza: 1 ölü

Kartal'da, yol temizleme aracına çarpan otomobilin sürücüsü araç içinde sıkışak can verdi. Bir trafik polisi, hayatını kaybeden sürücünün telefonundan bir yakınını arayarak durumu bildirdi ancak polis, şahsın öldüğünü söylemedi.

Kartalda feci kaza: 1 ölü
08 Ağustos 2013 Perşembe 19:58 tarihinde eklendi, 1.300 kez okundu.

Kaza, TEM bağlantı yolu Uğur Mumcu mevkiinde meydana geldi. Sancaktepe’den Kartal istikametine seyreden Levent Kandiyoti (45) yönetimindeki 34 JR 1079 plakalı lüks otomobil, emniyet şeridinde temizlik yaparak ilerleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait 34 08 11022 plakalı temizlik kamyonuna arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile hızlanan temizlik kamyonu yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra bariyerlere çarparak durabildi. Temizlik kamyonuna arkadan çarpan lüks otomobil ise hurdaya döndü. Emniyet kemerini takmadığı görülen sürücü Kandiyoti, otomobilde sıkışarak feci şekilde can verdi. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polisin incelemelerini tamamlamasının ardından Kandiyoti’yi sıkıştığı yerden çıkardı.Kandiyoti'nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazaya tanık olan görevli, temizlik aracının emniyet şeridinden 20 kilometre hızla ilerlediğini, otomobilin ise hızla gelerek arkadan kamyona çarptığını söyledi.

Kazazedenin cep telefonunundan bir numarayı arayan trafik polisi, Kandiyoti’nin kaza yaptığını ve yakınlarına haber vermesini istedi. Trafik polisi telefonda konuştuğu kişiye sürücünün öldüğünü söylemedi.Yaklaşık iki saat trafiğe kapalı kalan bağlantı yolu, kazaya karışan araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından trafiğe açıldı.


CİHAN