Kartal'da hedef Batalla

Feda sezonunda taraftarlarını heyecanlandıracak transferler yapamayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak istiyor.

Kartalda hedef Batalla
25 Nisan 2013 Perşembe 14:16 tarihinde eklendi.

 

Ligin bitimine 4 hafta kalmasına karşın transfer listelerini hazırlayan yöneticiler, teknik heyetin görüşü doğrultusunda çalışmalarına başlayak. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın hedefinde öyle bir isim var ki, onun için ne rapora ihtiyaç var, ne de kefile. Bursaspor forması altında 4 sezondur lige damga vuran Pablo Batalla, Kartal’ın şu andaki gündemini meşgul eden en önemli konu olarak öne çıkıyor. Bursaspor’la henüz sözleşme uzatmayan Arjantinli oyuncuya, imza atmaması için menaceri vasıtasıyla haber gönderildi. Siyah-Beyazlı yönetim, yıldız futbolcuyu çok istediğini ve lig bitiminde görüşmek istediğini de menacerine bildirdi.
 
BURSA'NIN EFSANELERİNDEN
 
Yeşil-Beyazlı ekibin yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Batalla, son yıllarda Bursa’nın başarılı performansının da kilit oyuncularından birisi. Şimdiye kadar Bursaspor’da 155 resmi maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 46 gol atarken, 45 de asist yaptı. Batalla, şu ana kadar kırmızı kart görmedi. Arjantinli yıldızı devre arasında Rus takımları da çok istemişti. Bursaspor yönetimi yalanlasa da, Batalla’nın sezon sonunda Yeşil-Beyazlı kulüpten ayrılmak istediği biliniyor.
 
Orhan Yıldırım/Fanatik