Kartal'ın yeni hocası belli

Tekrar dümene geçen Başkan Fikret Orman, teknik adam tercihini yaptı: Robert Prosinecki

Kartalın yeni hocası belli
18 Haziran 2013 Salı 09:33 tarihinde eklendi.
Beşiktaş’ta kongre sonrası, teknik kadro ve oyuncu grubu da netleşmeye başladı. Transfer için dört bir koldan saldıran Siyah-Beyazlılar, kulübeye geçecek teknik direktör konusunda da son kararını verdi.

Fikret Orman dün akşam yeni yönetim ekibiyle birlikte toplantıya girerek, Kayserispor’un Hırvat hocası Robert Prosinecki isminde karar kıldı. Futbol direktörü Önder Özen’in Arthur Zico hamlesinden sonuç alınamaması, Ertuğrul Sağlam’ın da A Milli Takım’la ilgili beklentileri nedeniyle Prosineçki isminde karar kılındığı ifade edildi. İlk günden bu yana Hırvat teknik adamla çalışmak isteyen Orman’ın, idarecilere de bu ısrarıyla ilgili açıklama yaptığı öğrenildi. Genç, başarıya aç ve hırslı olduğu için Prosinecki’yi tercih ettiğini söyleyen Orman’ın, diğer yöneticilerden de destek gördüğü ileri sürüldü.
 
Kayseri cephesi hazır
 
Yönetim kurulunun, bugün düzenleyeceği basın toplantısının ardından Robert Prosinecki’yi yeni teknik direktör olarak ilan etmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Kayserispor idari menaceri Süleyman Hurma da Beşiktaş’ın Hırvat teknik adamla ilgilendiğini açıklamış ve gerekli kolaylığı sağlayacaklarını belirtmişti. Hurma daha sonra ise bu yönde bir açıklama yapmadığını ileri sürmüştü!
 
Kaynak: FANATİK