Kartal'ın yıldızları çaresiz!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Kartalın yıldızları çaresiz!
30 Ocak 2011 Pazar 14:29 tarihinde eklendi, 2.450 kez okundu.

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşma İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

 

 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 35. dakikasında Vinicius ve 90. dakikasında İskender Alın'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise 66. dakikada frikikten Simao kaydetti. Maça Beşiktaş'ın yakaladığı pozisyonlardan çok İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un özellikle maçın ikinci yarısında İbrahim Akın, Hollmen ve Gökhan Ünal ile yakaladığı yüzde yüz gol pozisyonlarından skor çıkartamaması damga vurdu.
 
Beşiktaş'ta karşılaşmanın 45. dakikasında Mehmet Aurelio, Hollmen'e yaptığı hareket sonrasında hakem Fırat Aydınus tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın 35. dakikasında Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen'in yaptığı kritik hata maçtan sonra en çok konuşalacak konular arasında kendisine yer buldu. Tıpkı, Beşiktaş'ın çoşkulu ama üretemeyen futbolu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kontrollü ama sürekli hücumu düşünen futbolu gibi...