Kartalkaya ve Abant'ta sömestir bereketi

Karkalkaya ve Abant Tabiat Parkı’nda bulunan oteller okulların yarı yıl talili için rezervasyonları büyük ölçüde tamamlandı. Kartalkaya'da çocuklarıyla tatil yapmak isteyenler ise kişi başı gecelik 400 lirayı gözden çıkarıyor.

Kartalkaya ve Abantta sömestir bereketi
22 Ocak 2013 Salı 12:01 tarihinde eklendi.

 

Kayak tutkunlarının vazgeçilmez mekanları arasındaki Kartalkaya’da bulunan oteller, yarı yıl tatili için şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaştı.
 
Çocuklarıyla birlikte Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel’de tatil yapmak isteyenler kişi başı gecelik 380 lira, Kartal Otel’de 389 lira, Dorukkaya Otel’de 430 lira, kayak merkezinin en lüks oteli olan Kaya Palazzo Otel’de ise 700 lira ödeyecekler. Kartalkaya’da bulunan otellerin sömestir tatilinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşması bekleniyor.
 
Abant Tabiat Parkı’nda bulunan 5 yıldızlı oteller yarı yıl tatili için şu an yüzde 80 doluluk oranına ulaştı. Doğayla başbaşa, Abant’ın muhteşem manzarası içerisinde tatil yapmak isteyen tatilciler yarım pansiyon olarak hizmet veren Abant Palace Otel’de göl manzaralı odalarda çift kişi bir gece için 450 lira, orman manzaralı odalarda ise 410 lira ücret ödeyecek. Büyük Abant Otel’de ise tatilciler göl manzaralı odalarda kalmak istedikleri takdirde iki kişi gecelik 480 lirayı, orman manzaralı odalarda kalmak isteyenler ise 420 lirayı gözden çıkaracaklar.

DHA