Kasa soyguncuları yakalandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde gece yarısı bir akaryakıt istasyonuna gelerek silah ve tehditle hırsızlık yapan 6 kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı. Zanlılardan 4'ü tutuklandı.

Kasa soyguncuları yakalandı
28 Aralık 2012 Cuma 20:15 tarihinde eklendi, 1.498 kez okundu.

Olayla ili ilgili ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, işyerine yüzleri kapalı üç şahsın geldiği birinin uzun namlulu silah, diğer ikisinin ise bıçak taşıdıkları ve kendilerine bölücü terör örgütü mensubu izlenimi vererek görevli personeli etkisiz hale getirmek suretiyle işyerindeki içerisinde yüklü miktar para ve mücevherat bulunan çelik kasayı gasp ederek hızla olay yerinden kaçtığını belirledi.

 
Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışma neticesinde işyeri personelinden M.Z.D. isimli şahsı şüpheli buldu. Zanlıdan alınan ifade doğrultusunda H.A., M.A., A.A., H.A., ve H.A. adlı şahısların sabaha karşı ikametlerine gerçekleştirdiği aramada yakalandı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada olayın, bölücü terör örgütü tarafından yapılmadığı ve ele geçirilen ziynet eşyaları sahibine teslim edilip, konu ile ilgili tahkikata devam edildi. Gözaltına alınan 6 şahıstan ikisi serbest bırakıldı ve M.Z., H.A., A.A., ve H.A. adlı 4 şahıs ise tutuklanarak ceza evine konuldu.

CİHAN