"Kasımpaşaspor farkını ortaya koydu"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, maçta ellerinden geleni yaptıklarını ancak Kasımpaşaspor ile aralarında büyük kalite farkı olduğunu söyledi.

Kasımpaşaspor farkını ortaya koydu
19 Ekim 2013 Cumartesi 22:23 tarihinde eklendi.


Gençlerbirliği'nin kendi sahasında 3-1 mağlup olduğu Kasımpaşaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Metin Diyadin ile oyuncular Jimmy ve Tomic değerlendirmelerde bulundu.

Teknik direktör Metin Diyadin, Ksımpaşaspor'un daha kaliteli olduğuna dikkat çekerek, ''Maçı değerlendirmeye gelince oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Fakat kalite farkı vardı. Kasımpaşaspor'u kutluyorum. Gelecek adına teknik adamlar sadece futbol adına katkıda bulunurlar bende bunu yapmaya çalışıyorum.

Bu maçı bir kenara bırakırsak diğer tüm maçlarda rakiplerimizden bir puan dahi aşağı değildi. Daha öncede söyledim. Belki ağzımızda sakız gibi oldu. Skor sıkıntısı çekiyoruz. Pozisyonda bulsak bu değişmiyor.'' dedi.

Oyunculardan Jimmy Durmaz da müsabakaya çok iyi başladıklarını vurgulayarak, ''İlk 15 dakika çok iyiydik. Golü de bulduk . Ama daha sonra takım olarak çok kötü oynamaya başladık. Kasımpaşaspor 3 gol buldu. Tekrar maçı çevirmeye çalıştık ama olmadı.'' ifadelerini kullandı.

Defans oyuncusu Tomic ise çok kötü bir maç ortaya koyduklarını ancak kötü bir takım olmadıklarının altını çizerek, burada suçlu aramak gerekmediğini toparlanarak ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar almaları gerektiğini savundu.


CİHAN