Katar'da Türk lokantasında patlama!

Katar'da bir Türk lokantaısnda patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti. Patlamanın tüp gazından olduğu tahmin ediliyor

Katarda Türk lokantasında patlama!
27 Şubat 2014 Perşembe 12:12 tarihinde eklendi.

Katar’ın başkenti Doha’da bir Türk restoranında gaz tüpünün patlaması sonucu 9 kişinin öldüğü bildirildi. Olay sonucu 3’ü ağır, 32 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Katar Haber Ajansı, başkent Doha’da bir restoranda meydana gelen patlama sonucu ölü sayısının 9’a yükseldiğini bildirdi. Katar İçişleri Bakanlığı ise patlamanın İstanbul Restoran isimli Türk lokantasında yaşandığını açıkladı. Patlama sonucu 32 kişinin yaralandığı ve bunlardan 3 kişinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Katar yetkilileri, patlamanın yerel saatle 10.00 sularında ve “Landmark Mall” isimli alış veriş merkezi ile bir petrol istasyonu yakının yaşandığını söyledi.

Katar televizyonunda yer alan görüntülerde, patlamanın yaşandığı yer ve hasar gören araçlar yer aldı. Yaralılar en yakın hastanelere kaldırılırken, polis olay yerinde incelemelere başladı. Olay yerine giden bütün yollar da kapatıldı.
 


CİHAN