Kate'in üstsüz fotoğrafları raflarda

İtalyan magazin dergisi "Chi", daha önce açıkladığı üzere İngiltere veliaht prensi William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın üstsüz fotoğraflarından oluşan derginin bu haftaki sayısını çıkardı.

Katein üstsüz fotoğrafları raflarda
17 Eylül 2012 Pazartesi 15:10 tarihinde eklendi, 3.448 kez okundu.

İtalya 'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi 'ye ait Mondadori yayıncılığa ait “Chi” dergisinin bu haftaki sayısı beklenildiği üzere; “ Kate Middleton . Skandal mahkemeye. Kraliçe çıplak” başlığı ve Kate Middleton 'a ait 3 adet üstsüz fotoğrafla raflardaki yerini aldı. 

 
Kate Middleton ve eşine ait 18 fotoğrafı basan ve 19'dan fazla sayfa ayıran derginin editörü Alfonso Signorini, giriş yazısında üstsüz Kate fotoğraflarını son derece normal bulduğunu ifade ederek, “Kendime şunu soruyorum. Kate Middleton ; Cambridge Düşesi ve İngiltere 'nin gelecekteki kraliçesi neden yaşıtlarından farklı olmak zorunda? Daha önce hiç bir durum; İngiliz monarşisinin sıkı yükümlülüklerini ve protokollerini gençleştirmeye bu denli katkıda bulunmamıştı” dedi. 
 
Fransa 'nın güneyinde geçen ay yaptıkları tatil sırasında çekilen fotoğraflar, daha önce yine Berlusconi 'ye ait olan Fransız Closer dergisi tarafından ilk olarak basılmış ve dergiyle İngiliz Kraliyet Ailesi'ni karşı karşıya getirmişti. 
 
Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada Prens William ve eşi Kate'i rahatsız eden fotoğrafları yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacağı bildirilmişti