Katil ekran ekran geziyor

5 kez evlenen ve 2 eşini öldüren Sefer Çalınak'ı canlı yayında ağırlayan Seda Sayan, "Peki, erkek karısını neden öldürür?" diyerek büyük tepki çekti. Sayan'ın, Çalınak'a "Bu kadar güler yüzlü bir katil gördünüz mü" demesi de tepkilerin odağı oldu.

Katil ekran ekran geziyor
02 Eylül 2014 Salı 19:24 tarihinde eklendi, 1.005 kez okundu.
Seda Sayan, daha önce 5 kez evlenen ve 2 eşini öldürdükten sonra katıldığı bir izdivaç programında tepkileri üzerine çeken Sefer Çalınak ile hakkında ağır ithamlar bulunan yoga hocası Akif Manaf’ı konuk etti. 
 
Sayan’ın, Show TV’deki programında konuklarından Akif Manaf’ı, “Yıllardır tanıyorum. Asla öyle bir şey (taciz vb. iddialar için) yapmaz” sözleriyle savundu.
 
‘ŞİDDET MEŞRULAŞTIRILIYOR’
Kadına yönelik şiddet ve cinayetler gündemden düşmezken Seda Sayan’ın “Peki, erkek karısını neden öldürür?” diye sorması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada yüzlerce kişi, söz konusu sorunun, kadına yönelik şiddeti meşrulaştırmak anlamına geldiğini savundular. 
 
Canlı yayına telefonla bağlanan Sefer Çalınak’ın öldürdüğü kadınlardan birinin oğlu ise Seda Sayan’a tepki gösterdi. Sefer Çalınak’ın televizyona çıkartılmamasını isteyen annesi öldürülen gence, Sayan’ın “Neden çıkartmayacak mışız” demesi tansiyonu yükseltti. Annesi öldürülen genç, Sefer Çalınak’ın iki kadını öldürdüğünü hatırlatarak tepkisini devam ettirdi.
 
‘GÜLERYÜZLÜ KATİL’ DEDİ
Genç, telefonda “Reyting için katili ekrana çıkardınız” demesi üzerine Seda Sayan telefonu kesti. Öte yandan Seda Sayan’ın ‘tövbe etmesinden dolayı affedilebileceğini’ anlatmaya çalışması ve canlı yayında Sefer Çalınak’a “Bu kadar güler yüzlü bir katil gördünüz mü” demesi de tepkilerin odağı oldu. 
 
Songül Karlı da eşini 43 yerinden tornavidayla yaralayan Yakup Kara'yı canlı yayında programını çıkartmış ve "Beyefendi bir adam" demişti. Programın erkek konukları da Yakup Kara'yı haklı bulan konuşmalar yapmış, bazı kadın dernekleri program hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.